Zoeken naar:

Hertog Jan Weizener (v/d tap)

Check in op Untappd
Vol:5.7%
IBU:16
Bier Nummer:#35142
NotitiesOnze Weizener is zeker niet zomaar een tarwebier. Het verenigt het beste van twee heel verschillende soorten bier die traditioneel met tarwe gebrouwen worden. Van het Belgische witbier heeft het de frisse Belgische gist en de mooie kruiden die daar bekend zijn onder de naam ‘gruit’. Dat zorgt voor de frisheid en het tikkeltje exotische. Van het Duitse Weizen gaven we het de hop en de in Duitsland gangbare tarwe. Toch is de combinatie van die ingrediënten nog geen Hertog Jan Weizener. Dat wordt het pas in onze ketels, waar wij het op onze eigen manier brouwen. Ruik er eens aan, ervaar die heerlijke citrusgeur. In de volmondige lichtzoete en frisse smaak proef je de hop, de tarwe, de frisse gist, de koriander en het klein beetje sinaasappelschil. Alles bij elkaar is het echt een heel eigenzinnig bier.

Franziskaner Premium Weissbier

Check in op Untappd
Vol:5%
IBU:12
Bier Nummer:#14564
NotitiesJawoel! Franziskaner Hefe-Weissbier Naturtrüb is een naturlicher en eleganter Weissbierprotagonist van Bayern met een üppig weißen Schaum. Das kupfergoldene Weizenbier mit hefetrüber Opaleszenz entfaltet einen aromatischen Duft mit Harmonischer Frucht in dem Bananen und Zitrusfrüchte grüßen lassen.

Durch den höheren Kohlensäuregehalt ist es besonders spritzig and perlend. Seinen unverwechselbaren besonders frischen, dezent würzigen en fruchtigen gift with mild-süßlichem Ausklang entfaltet Franziskaner Hefe-Weissbier Naturtrüb beim genussvollen Herunterschlucken.