Zoeken naar:

Kempingslet (tijdelijk uitverkocht)

!TIP!

Check in op Untappd
Vol:5%
IBU:18
Hop:Slank
Anders:Citrus
Gist:Zacht
Bier Nummer:#4322610
NotitiesNou niet de serveerster voor slet uit gaan schelden aub. Je zit zelf bij de Kemping.

Bonuspunten voor extra sletterige opmerkingen bij het inchecken. hier mag je best iets over de serveerster schrijven 😉

Een vol en rijp witblondje. Het is niet nodig om haar nog maanden in de kelder op te sluiten. Dus geniet nu ze nog mooi is van dit lekkertje met een mooi slank hoplijntje en 2 volle, heerlijke, zachte gistsoorten.

Gebrouwen bij de Heische Hoeve omdat de 'Heische Tip' bij de crowdfunding heeft geholpen de brouwerij te realiseren!

Leffe Blond (v/d tap)

Check in op Untappd
Vol:6.6%
IBU:20
Bier Nummer:#5940
NotitiesIn de jaren vijftig vond er een buitengewone ontmoeting plaats waar alle bierliefhebbers hun glas Leffe op zouden moeten heffen. Vader Abt Nys van de abdij maakte kennis met Albert Lootvoet, een meesterbrouwer. Gepassioneerd door de toekomst van de brouwerij, was pater Nys van streek om te moeten zien hoe, sinds het onaangename verblijf van de Franse revolutionairen, de brouwerij langzaam in verval raakte en uiteindelijk in 1809 haar deuren moest sluiten. niet vergeten, dacht hij, en hij beloofde het Leffe-bier terug te brengen. Vader Nys en de brouwer gingen met kracht de uitdaging aan… en dat is gelukt. Kort daarna was de brouwerij van Leffe weer volledig operationeel. Na Leffe Brown zag een bier dat feller scheen dan de zon het daglicht; ze noemden het Leffe Blond – inderdaad een mooi hoofdstuk voor Leffe.

Leffe Blond is het vlaggenschip van Leffe. Het unieke recept is de vrucht van eeuwenlange ervaring in de brouwkunst, die een breed palet aan aroma's in balans brengt. Het is elegant, zacht en fruitig en heeft een pittige afdronk met een vleugje bittere sinaasappel. De lichte, zonnige kleur is te danken aan het gebruik van bleke mout. Leffe Blond bevat 6,6% alcohol en past uitstekend bij de meest uiteenlopende gerechten. Het is het beste bij een temperatuur van 5 ° tot 6 ° Celsius. Een dorstlessend aperitief, voor die ontspannende momenten met vrienden en familie.